Hilton HHonors oznamuje výprodej Any Weekend, Anywhere Sale – Kterýkoliv víkend kdekoliv

Hilton HHonors, věrnostní program hotelových značek společnosti Hilton Worldwide, oznámil výprodejovou akci Any Weekend, Anywhere Sale – Výprodej - Kterýkoliv víkend kdekoliv.

Hosté, kteří rezervují víkendový pobyt do 31. ledna 2011, mohou ušetřit až 50 procent na budoucích víkendových pobytech (včetně snídaně) o kterémkoliv víkendu v roce 2011 v některém ze zúčastněných hotelů značky Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton či Home2 Suites by Hilton.

Víkendový pobyt  v rámci výprodeje Any Weekend, Anywhere Sale v některém ze zúčastněných hotelů portfolia Hilton Worldwide je možné rezervovat na webových stránkách HHonors.com/weekend. Nabídka je platná pro víkendové pobyty uskutečněné do 31. prosince 2011 v závislosti  na obsazenosti hotelů. Stávající členové programu HHonors také obdrží dvojnásobek bodů za uskutečnění pobytu jako odměnu za věrnost.

„Hilton HHonors poskytuje svým členům spoustu zážitků, o které se stojí za to podělit,“ uvedl Jeff Diskin, Senior Vice President, Global Customer Marketing, Hilton Worldwide. „Náš víkendový výprodej umožní hostům poznat nové destinace a získat cestovatelské zážitky s rodinou a přáteli, a přitom ušetřit při víkendových pobytech po celý rok.“

Více informací a možnost členství v programu Hilton HHonors na HHonors.com.

Sloupek