Hotel Hilton Prague získává ocenění „Nejlepší hotel v České republice“, Travel Trade Gazette Awards

15. 02 2011 | Hilton Prague získal ocenění „Nejlepší hotel v České republice“, které uděluje Travel Trade Gazette v rámci každoročních TTG Travel Trade Awards. Letos je to pro Hilton Prague již čtvrtým rokem v řadě. Toto ocenění upevňuje velké odhodlání a snahu hotelu poskytovat svým hostům služby na nejvyšší úrovni.

Michael Specking, generální ředitel pražských hotelů Hilton říká: „Toto ocenění je fantastickým uznáním dlouhodobé špičkové kvality služeb, které Hilton Prague poskytuje. Jsem opravdu pyšný na celý tým hotelu Hilton Prague za trvalou snahu a úsilí. Velmi si tohoto ocenění vážím, jelikož je projevem uznání spokojených klientů a obchodních partnerů, kteří pro nás hlasují.“

Ceny TTG jsou udělovány na základě hlasování odborníků v cestovním ruchu, slavnostní udílení se konalo 12. února 2011.

Hilton Prague byl v září 2010 zvolen čtenáři prestižního časopisu Business Traveller Magazine jako „Nejlepší business hotel ve Východní Evropě“.

www.hilton.com

.

Speciály

Naše magazíny