Hilton Prague uvádí Festival chilské kuchyně u příležitosti oslav dvoustého výročí nezávislosti...

Hotel Hilton Prague společně s Velvyslanectvím Chile v České republice pořádá od 5. října do 10. října Festival chilské kuchyně. Festival je součástí oslav dvoustého výročí nezávislosti Chile a slavnostně ho zahájí velvyslanec Chile v České republice, pan Enrique Krauss v podvečer 4. října.

Hotel Hilton Prague společně s Velvyslanectvím Chile v České republice pořádá od 5. října do 10. října Festival chilské kuchyně. Festival je součástí oslav dvoustého výročí nezávislosti Chile a slavnostně ho zahájí velvyslanec Chile v České republice, pan Enrique Krauss v podvečer 4. října.

Pablo Galvez, renomovaný šéfkuchař z chilského hotelu Hotel del Lago, přiletí do České republiky speciálně pro tuto příležitost. Jako hostující šéfkuchař v hotelu Hilton Prague představí autentickou chilskou kuchyni. Hosté budou mít příležitost ochutnat tradiční chilské pokrmy a poznat typické chilské chutě založené na zdravých a přírodních ingrediencích. Menu bude zahrnovat mořské plody, maso, zeleninu, ovoce a koření, vše zpracované dle původních receptur a doplněné o výtečná chilská vína a tradiční chilskou pálenku pisco.

Obědy a večeře budou podávány ve formě rautu v restauraci Café Bistro.  Pro podtržení celkového zážitku bude Café Bistro vyzdobeno výjevy z chilské krajiny a dalšími uměleckými kousky. 

Festival chilské kuchyně je pořádán s podporou chilských a českých společností, které se zabývají vývozem a dovozem potravin a nápojů, jako jsou Pisco Bauza, Pisco Control, Wines Santa Ema, Olave Olive Oil, Open Wine a Kea Company. Cílem festivalu je prezentovat Chile jako potravinového producenta a vývozce a také seznámit publikum s bohatým chilských kulturním dědictvím.

Pan Enrique Krauss, velvyslanec Chile v České republice, řekl: „Je to poprvé, co organizujeme takovou akci v České republice. Jsme nadšení, protože oslavujeme dvousté výročí našeho Dne nezávislosti. Věřím, že hosté ocení nabídka tradičních pokrmů a chilských přírodních produktů.“

Festival chilské kuchyně se koná od 5. října do 12. října v restauraci Café Bistro. Oběd bude podáván od 12 do 15 hodin, večeře od 18 do 22 hodin. Cena na osobu je 990 Kč a zahrnuje neomezenou konzumaci tradičních předkrmů, hlavních chodů, příloh a dezertů z bufetu, nealkoholické nápoje, pivo a sklenku prestižního chilského vína.

Rezervace na tel. 224 842 700 nebo emailem na adresu restaurants.prague@hilton.com.

www.hilton.com

 

Sloupek