Společnost JRD položila základní kámen projektu U Pernikářky 7

Slavnostním poklepáním základního kamene zahájila společnost JRD realizaci hrubé stavby komorního projektu U Pernikářky 7. Exkluzivní viladům s 10 energeticky pasivními byty vyrůstá v klidné vilové čtvrti Hřebenky v Praze 5. Podle plánů developera bude hotový do konce roku 2018.   

Generální dodavatel stavby, společnost Ridera Stavební, právě pokládá základovou desku budoucího viladomu. „Oficiální poklepání základního kamene symbolizuje, že výstavba běží zcela podle plánu a kolaudace nového projektu U Pernikářky 7 tak proběhne ve druhé polovině roku 2018. O energeticky pasivní byty je však již nyní velký zájem. K prodeji zbývají pouze tři nadstandardní bytové jednotky, které svým majitelům nabídnou komfortní a zdravé vnitřní prostředí,“ uvádí Jan Řežáb, majitel JRD.

Komorní viladům U Pernikářky 7 vyrůstá v atraktivní vilové čtvrti Hřebenky, jejíž zástavba dýchá atmosférou starých časů. Energeticky pasivní projekt zároveň naplňuje svou výraznou architekturou a moderními technologiemi představu o luxusním bydlení 21. století. Mezi jeho 10 slunnými byty jsou rodinné jednotky v dispozicích 3+kk a 4+kk i prostorné penthousy se střešními terasami, které jsou řešené jako mezonety. Interiér domu doplňuje stylová lobby s nápaditým designem a společná sauna pro majitele bytů. Jeho součástí jsou také sklepy a garážová stání umístěná v podzemním podlaží. 

Pavel Krumpár, obchodní a marketingový ředitel JRD, dodává: „Moderní novostavby ve vysokém standardu charakterizuje využití moderních technologií a materiálů, zdravé vnitřní prostředí, energetická úspornost a minimalizace negativních dopadů na životní prostředí. Z myšlenky environmentálně šetrné výstavby jsme vycházeli již při realizaci luxusních projektů Vila Augustus či Vila Na Výsluní v Praze 10 v letech 2012 a 2014 nebo projektu Vily Diamantica, který jsme zkolaudovali v letošním roce. Protože chceme reagovat na růst tohoto specifického segmentu trhu s bydlením, obohatili jsme portfolio JRD také o další exkluzivní projekty. Vedle projektu U Pernikářky 7 jde o Rezidenci Trilobit v Praze 5 a Rezidenci Červený dvůr v Praze 10.“
 

 

Sloupek